8 Mart 2008 Cumartesi

KREMA

Neden bütün pastalar kremalı ve süslüdür.
Kremasız olunca adına KEK derler.Bir sınıf alta düşerler.
Daha altı BİSKÜVİT ve daha da ALTI un şeker yağdır.
Bütün pastalarda böyledir.
Kendimde şunu fark ettim ki..itiraf özürlüyüm.
İtiraf edemiyorum. Kendime saklıyorum.
Saklayamaz hale geldiğimde de üzüntümü..paylaşmak istediğimde..
Olayı önce kremalayıp..üstü süslü pastalar gibi ortaya çıkartıp,
neşeli bir hikaye anlatmaya başlıyormuş gibi,
önce krema ve süslerini anlatıyorum.
Sıra kek kısmına geldiginde ikinci bir ben yaratıp,
onun hikayesine döndürüyorum sanki.
o zaman gırgıra bile alabiliyorum kendimi.
acımasızca eleştirsem bile kendimi..acımıyor canım.
Öyle yapınca anlatması da daha kolay oluyor.
Gururum kırılmıyor.
Ama hiç bir zaman un şeker ve yağının ölçüsünü vermiyorum.
ONU BİR BEN BİLİYORUM
ve. Saklayamaz hale geldiğimde sevinç ve öğünçlerimi..
yine direkt itiraf edemiyorum nedense.
Bu sefer de önce; un şeker ve yağını anlatıyorum alelade birşeymiş gibi.
Yavaş yavaş bekliyorum kek olmasını karşımdakinin gözünde.
O kek beğenilirse..
ancak o zaman ekliyorum kremasını ve süslerini
Süslerinin en güzellerini ise kendi kendimleyken koyuyorum üstlerine.
KİMSELER GÖRMÜYOR
_Diye bunları anlattı bir arkadaşım :) ve ekledi
-BENDE BİR ARIZA VARMI????
-vaarrrr
-SİZCE ????
- varrrr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı